#Cu Zabetul La Vedere

"Discuția a început de la a sprijini clasele unde am eu copii. De aici am zis că facem un efort să dăm la școala fiului și fiicei mele o măsură în plus de protecție. Ulterior am sunat la inspectorat să întrebăm câți copii sunt în tot județul. Ne-au zis 60.000 și am vrut să facem o haiducie pe care din păcate nu o putem susține.

Eu cu asociatul am făcut un calcul ce înseamnă acoperirea materialelor care intră și plata salariilor. Toate componentele au fost testate de cei de la CRBN, care autorizează dispozitive medicale în această perioadă. Pot face doar bine aceste viziere. Aceste produse costă și noi am reușit să reducem cheltuielile la 9 lei pe bucată. Noi ne asumăm 10.700. Ne asumăm tot ce înseamnă preșcolari, clasa zero, primar și gimnazial din municipiu. Ne pare rău că nu putem face mai mult. Ne-au scris de la Avrig, Vurpăr, Mediaș, Agnita.

Săptămâna viitoare pe final vrem să le livrăm pe toate. S-a discutat cu trei companii din zona industrială și câteva din alte orașe din județul Sibiu care vor să sprijine, pentru că, la fel, copiii lor sunt în școlile din orașele respective sau de pe sate. Avem feedback-uri foarte pozitive din partea acestor companii.

Dacă ajungem la 60.000 de bucăți nu știu să vă spun, dar 10.700 vor ajunge. Dacă înmulțiți 50.000 cu cât costă, o să vă dați seama că nu este o sumă ușor de digerat. Cât se va strânge, atât vom face și vor merge vizierele la inspectorat sau la companiile care donează și care vor merge cu vizierele la școlile alese.

Pentru a livra la toți elevi din municipiu Sibiu, mai sunt necesare alte 49.300 de buc., lansam o campanie de sprijin, iar detaliile ei vor sunt publice aici.

Așa că hai “ Cu zâmbetul la vedere “!

E un produs care rezistă la reutilizare sau dezinfectare repetată, dar nu la presiune mecanică. Dacă în zona optică spre exemplu apare o zgârietură care îl deranjează pe copil, evident trebuie schimbată viziera. Sunt aceleași viziere cu care medicii intră pe ATI, dar în miniatură. Ideea noastră este ca ele să fie purtate doar în clase. Pot fi dezinfectate în fiecare zi după purtare, iar în pauză copilul poate să poarte masca.

Am copii – unul de 8 ani, unul de 12 – sunt convins că ei înțeleg ce înseamnă distanțarea socială, dar în colectivitate nu vor respecta. A-i spune unui copil să nu fie printre colegii săi va fi dificil. Le brand-uim cu sigla companiei si mesajul Cu Zambetul La Vedere. Flavius Pogan – Schwarz Gruppe"

Totalul numărului de vizierele și toate comenzile vor fi publicate pe Facebook-ul companie și fiecare firmă care a făcut o comandă pentru a sprijini campania, menționată cu cantitatea achiziționată.

Echipamentul de protecţie este foarte important. Necesitatea lui fiind imperativă în lupta împotriva virușilor extrem de contagioși în special cei gripali.

Aceștia pot fi transmiși de la persoană la persoană prin secreţii sub formă de picături mici, răspândite când persoana infectată tuşeşte sau strănută. Picăturile se aşează pe obiectele şi suprafeţele din jur. Alte persoane se îmbolnăvesc atingând obiecte sau suprafeţe contaminate, apoi atingându-şi ochii, nasul sau gura.

Particulele de salivă sau mucus degajate în atmosferă sunt stopate cel mai eficient cu ajutorul VIZIEREI DE PROTECŢIE REUTILIZABILĂ.

Produsele sunt certificate SR EN 166:2003, SR EN 168:2001, EN 168, SR 14605

Echipa de Tehnicieni Schwarz Gruppe INT a creat un design special de vizieră ce se poate steriliza și astfel refolosi mai multe zile.

Descarca autorizatie Descarca aviz tehnic

Avantajele Vizierei Schwarz Gruppe INT

 • Extrem de eficientă împotriva picăturilor de salivă degajate prin strănut sau tuse.
 • Închisă complet în partea superioară (deasupra frunții), astfel limitând riscul de contaminare din cauza picăturilor proiectate în sus.
 • Foarte ușor de folosit și nu necesită asamblare complicată.
 • Se sterilizează și curăţă ușor.
 • Buretele este detașabil de unică folosinţă și se schimbă în maxim 10 secunde.
 • Este comodă și poate fii purtată toată ziua fiind foarte ergonomică.
 • Mărimea este universală.

Descriere Tehnologică

 • Material Frontală: Veralit
 • Marime: universală,
 • Reglare: bandă eslastică
 • Burete detașabil (1+1 buc rezervă)
 • Velcro aplicat pe frontală și pe burete.
 • Greutate vizieră (g): 60g
 • Caracteristici: Ermetic închis pe frunte.
 • În curs de certificare,fiind aprobată de medici specialiști.
 • Lățime: 300 mm.
 • Înalțime: 190 mm
Fisa tehnica viziera SGI-28112 Fisa tehnica viziera SGI-L28113
Viziera reutilizabila Schwarz Gruppe

Galerie foto

Imaginile sunt reale facute de catre noi :)

Instructiuni de utilizare

Vizieră de protecție Reutilizabila - Instrucțiuni de utilizare

Pasul 1

Viziera se prinde cu ambele mâini din laterale și se întinde elasticul fixat în partea din spate a produsului.

Pasul 2

Se introduce capul în spațiul creat între elasticul în extensie și buretele de pe frontală.

Pasul 3

Se introduce capul în spațiul creat între elasticul în extensie și buretele de pe frontală.

SUSTINE ZAMBETUL LA VEDERE IN SCOLI!!

Continuăm lupta și suntem convinși că „Cu Zâmbetul La Vedere”, vă fi mai ușor iar dacă dvs.doriți să vă implicați și să susțineți o clasă ori o Școlă ,care șțiți că are nevoie de sprijin, contacta-ți-ne prin formularul de mai jos.


Schwarz Gruppe Int

Strada Stefan cel Mare nr. 152-154,
cod poștal 550235
Sibiu, jud. Sibiu

Mob: +40 / 786 481 478
Tel: +40 / 369 454 488
Fax: +40 / 369 814 177
office@schwarzgruppeint.ro