TREE

SCHWARZ Tree – Eco printing

SCHWARZ Tree

Reducere a amprentei energetice ! Un program de închiriere și gestionare a echipamentelor și activității de imprimare, cu ajutorul căruia beneficiați de cele mai noi și performante soft-uri și echipamente care vă vor ajuta să economisiți timp și bani.

De ce SCHWARZ Tree? Pentru că plantăm un copac pentru fiecare toner ecologic distribuit, astfel oferim un cadru optim clienților noștri să contribuie la un viitor verde cu fiecare achiziție de consumabile pentru imprimantă.

Principalele Beneficii Control asupra flotei Siguranța funcționării continue a echipamentelor/eliminarea perioadelor de stationare. Softuri de monitorizare Rapoarte clare despre întreaga activitate de imprimare, despre costurile pe pagină și cheltuielile cu consumabile.

Soluții rapide și verificabile

Un audit amplu și o evaluare detaliată a flotei de imprimante contribuie la identificarea unor modalități de îmbunătățire a activității. Performanță și eficiență Prin tehnici inovatoare de service, tehnologii adaptive și configurații creative, oferim clienților noștri modalități de a adapta parcul de print pentru a optimiza cel mai bine fluxul de lucru și costurile.

Externalizarea Responsabilității MPS identifică și rezolvă proactiv toate potențialele probleme de printare. Cash Flow Analiza, gestionarea și servicearea parcului de print cu un cost fix per pagină printată pentru toate echipamentele din cadrul flotei existente.

Provocările clienților noștri

Astăzi, companiile au nevoie de soluții convenabile, rapide și rentabile pentru nevoile lor cu privire la tipărire. O imprimantă de birou sau o multifuncțională implică un cost mare alocat din bugetul companiei, asta fără costul suplimentar al consumabilelor, cum ar fi tonerul sau cerneala. Pentru majoritatea intreprinderilor mici, achizitionarea unei imprimante reprezinta o investitie initiala prea costisitoare. Optand pentru inchirierea unei flote de imprimante ca parte a unui serviciu de imprimare gestionat, puteti evita nu doar aceste costuri initiale ridicate, ci si pe cele ulterioare de intretinere.

Pe de alta parte, companiile mari cauta sa-si concentreze atentia asupra nucleului activitatii lor, externalizand responsabilitatile care le-ar putea distra. Prin urmare, gasirea unui partener care sa preia responsabilitatea integrala asupra flotei de imprimante poate reprezenta un avantaj semnificativ.

Soluția este SCHWARZ Tree

• Flexibilitate Principalul motiv pentru a închiria o imprimantă este flexibilitatea. Imprimantele pot fi închiriate pentru o durată de timp flexibilă, pentru evenimente pe termen scurt, perioade cu un flux mai mare de lucru sau în cazul în care nu doriți să vă angajați într-un contract de închiriere de 3-5 ani.

• Fără costuri inițiale Evitați total cheltuielile de cumpărare a unei imprimante sau a unui parc de imprimante. Cu o plată lunară fixă și toate consumabilele acoperite, vă puteți relaxa și vă puteți concentra asupra afacerii dvs.

• Nevoi pe termen scurt Pentru perioadele în care crește producția de documente sau dacă aveți nevoie de o imprimantă pentru.

Ce este MPS?

Servicii de imprimare gestionate (MPS) Definițiile serviciilor de imprimare gestionate (MPS) sunt variate, dar rezultatul este simplu și clar. Obțineți vizibilitate și control asupra flotei de imprimante, ceea ce vă va ajuta să economisiți bani și să îmbunătățiți productivitatea întregii afaceri. Mai mult, software-ul Managed Print Services ajută la creșterea securității în timpul prelucrării documentelor și datelor. Asta nu este tot. Livrăm automat materialele potrivite la momentul potrivit și în timp util.

Software-ul nostru verifică imprimantele de mai multe ori pe zi pentru a vedea ce consumabile vor fi necesare în curând. Nu contează dacă aveți mărci diferite, cum ar fi imprimantele de la HP, Canon, Epson, Kyocera, Ricoh, Brother, Xerox, Lexmark sau alte branduri.

Cum funcționează procesul de implementare al Serviciilor de imprimare gestionate?

1. Evaluare Procesul începe cu o evaluare completă a întregului mediu de imprimantă și a tuturor aspectelor legate de tipărire. Se analizează modul în care imprimantele sunt utilizate, de către cine și în ce scop, costurile implicate și vulnerabilitățile din companie.

2. Definirea obiectivelor În paralel cu evaluarea sau imediat după aceasta, se stabilesc obiectivele pe care soluția MPS urmează să le îndeplinească. În afară de reducerea costurilor de tipărire, se pot avea idei clare despre alte îmbunătățiri dorite. Soluțiile software ajută la înțelegerea completă a modului în care sunt utilizate imprimantele și identificarea aspectelor ce pot fi îmbunătățite.

3. Crearea conceptului Furnizorul de servicii MPS dezvoltă un concept care include optimizarea mediului de imprimare și implementarea tuturor soluțiilor software necesare. Se iau în considerare fluxul de lucru și volumul de imprimare pentru a selecta cele mai economice și fiabile imprimante, astfel încât să se obțină o productivitate ridicată și o alocare eficientă a activelor de imprimare.

4. Implementare După acceptarea conceptului, începe faza de implementare. Sistemele vechi sunt optimizate sau înlocuite, iar noile sisteme sunt instalate și conectate la rețea. Software-ul este configurat și instalat, iar utilizatorii sunt instruiți în utilizarea noilor echipamente și software. Durata implementării poate varia de la o zi la câteva luni, în funcție de complexitatea proiectului.

5. Operare și contract MPS După finalizarea implementării, începe operarea efectivă și durata contractului MPS. Compania beneficiază de utilizarea unor imprimante și sisteme multifuncționale puternice și versatile, iar costurile de imprimare sunt atribuite corect în funcție de nevoile fiecărui departament sau utilizator.

360 ° Conceptul de reducere a amprentei energetice SCHWARZ TREE