Achiziția vs Închirierea echipamentelor de print

Avantajele închirierii cu SCHWARZ Gruppe Int

În mediul de afaceri de azi, echipamentele de print sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a oricărui birou. Companiile se confruntă adesea cu dilema alegerii între achiziția propriilor echipamente de print și închirierea acestora. În acest articol, vom explora diferențele dintre aceste două opțiuni și vom evidenția avantajele semnificative ale închirierii, mai ales când optați pentru serviciile complete oferite de SCHWARZ Gruppe Int.

Achiziția echipamentelor de print

 Avantaje:

 1. Proprietate completă: După achiziție, echipamentul este proprietatea companiei.
 2. Fără costuri recurente: Nu există plăți lunare de închiriere.

 Dezavantaje:

 1. Investiție inițială mare: Achiziția imprimantelor și echipamentelor necesită o investiție semnificativă din start.
 2. Depreciere: Echipamentele de print se depreciază rapid în timp, pierzându-și valoarea.
 3. Costuri de întreținere și reparații: Toate costurile pentru întreținere și reparații sunt suportate de companie.
 4. Gestionarea consumabilelor: Compania trebuie să gestioneze stocurile de cerneală, toner și alte consumabile.
 5. Risc tehnologic: Tehnologia avansează rapid, iar echipamentele achiziționate pot deveni învechite într-un timp scurt.

Închirierea echipamentelor de print

 Avantaje:

 1. Costuri inițiale reduse: Închirierea elimină necesitatea unei investiții mari inițiale.
 2. Plăți previzibile: Plățile lunare sunt fixe, facilitând planificarea bugetară.
 3. Întreținere inclusă: Schwarz Gruppe oferă întreținere completă, asigurând funcționarea optimă a echipamentelor.
 4. Schimb de piese: Orice piese necesare sunt înlocuite fără costuri suplimentare.
 5. Gestionarea consumabilelor: Schwarz Gruppe se ocupă de aprovizionarea cu cerneală, toner și alte consumabile, asigurând că niciodată nu rămâi fără cele necesare.
 6. Suport tehnic: Echipa noastră de experți oferă suport tehnic prompt pentru orice problemă.
 7. Actualizări tehnologice: Acces la echipamente de ultimă generație fără costuri suplimentare, evitând riscul învechirii tehnologice.

Dezavantaje:

 Proprietate temporară: Echipamentele rămân proprietatea furnizorului de servicii, însă acest lucru este compensat de beneficiile suplimentare și de eliminarea riscurilor și costurilor asociate proprietății.

De ce să alegi SCHWARZ Gruppe Int pentru închirierea echipamentelor de print?

SCHWARZ Gruppe Int oferă un pachet complet de servicii de închiriere, care include tot ceea ce este necesar pentru segmentul de print: consumabile, întreținere, schimb de piese și suport tehnic. Acest pachet integrat aduce următoarele beneficii pentru afacerea ta:

 • Reducerea costurilor operaționale: Eliminăm necesitatea unor cheltuieli neprevăzute legate de reparații și consumabile.
 • Creșterea eficienței: Echipamentele sunt mereu funcționale și actualizate, ceea ce permite angajaților să se concentreze pe sarcinile lor principale.
 • Flexibilitate: Contractele de închiriere pot fi ajustate în funcție de nevoile companiei tale, asigurând că ai întotdeauna echipamentele potrivite pentru volumul de muncă.
 • Suport continuu: Echipa noastră de specialiști este mereu la dispoziția ta pentru a rezolva rapid orice problemă tehnică.

Închirierea echipamentelor de print cu SCHWARZ Gruppe Int oferă numeroase avantaje față de achiziția acestora, de la costuri inițiale reduse la întreținere completă și suport tehnic continuu. Contactează-ne pentru a afla cum putem simplifica și eficientiza gestionarea nevoilor tale de print: office@sgint.ro.