Maintenance

SCHWARZ Maintenance – Printing accuracy

SCHWARZ Maintenance

Service și suport tehnic specializat!

SCHWARZ Maintenance este departamentul nostru specializat în service și suport tehnic, dedicat intervențiilor rapide și eficiente pentru rezolvarea problemelor tehnice ale echipamentelor de tipărire. Pentru că în general situațiile în care se solicită service pentru imprimante sunt urgente și necesită acțiuni imediate, am introdus solicitările de service prin QR code.

Beneficiile solicitarii service-ului prin QR code

Facilităm procesul de intervenție la locație prin preluarea solicitărilor de service direct prin QR-Code. Oferim posibilitatea de implementare a serviciului QR-Code și pe echipamentele care nu se află în service subcontractat la SCHWARZ Gruppe Int.

Transparență totală Prin intermediul QR Codului, aveți legătură directă cu echipamentul dvs. și problema sesizată. Veți ști exact ora sesizării, iar timpul nostru de reacție până la rezolvarea intervenției este maxim 2 ore.

Procese de lucru urmăribile și în timp real Beneficiați de posibilitatea de a transmite feedback legat de procesul intervenției, prezentarea colegilor și soluția oferită, totul în timp real și ușor de urmărit.

Monitorizare proactivă non-stop Beneficiați de monitorizare proactivă, identificând și remedii problemele chiar înainte ca acestea să fie observate. Cu softuri de ultimă generație, creăm alerte și facem corecțiile necesare pentru buna funcționare a activității dvs.

Suport telefonic rapid Contactați-ne pentru orice solicitare și vă asigurăm că ne vom asuma responsabilitatea soluționării tuturor problemelor în cel mai scurt timp. Echipă de profesioniști dedicată Beneficiați de servicii de cea mai înaltă calitate, asigurate de o echipă de specialiști cu o vastă experiență în domeniul tehnic. Acești profesioniști au dobândit o expertiză solidă de-a lungul a peste 10 ani de activitate în repararea și întreținerea echipamentelor de print. Ne mândrim cu abilitățile și dedicarea echipei noastre, care este pregătită să gestioneze orice provocare tehnică cu profesionalism și eficiență.