Inovația QR Code-urilor în serviciile de print

Într-o eră în care eficiența și rapiditatea soluționării problemelor sunt esențiale pentru succesul oricărei afaceri, noi dorim să ne se distingem prin implementarea unor tehnologii avansate în serviciile de print. Una dintre aceste tehnologii revoluționare este utilizarea codurilor QR pentru a simplifica și accelera procesul de identificare și rezolvare a problemelor tehnice ale imprimantelor.

Cum funcționează sistemul de QR Code la SCHWARZ Gruppe Int?

Fiecare imprimantă din portofoliul nostru este echipată cu un cod QR unic. Acest cod QR este integrat cu un software avansat de gestionare a echipamentelor de print, care ne permite să monitorizăm în timp real starea fiecărei imprimante și să diagnosticăm rapid orice problemă.

Pașii simpli ai procesului sunt:

  1. Identificarea problemei: Când apare o eroare sau o problemă la imprimantă, utilizatorul scanează codul QR atribuit echipamentului.
  2. Transmiterea informațiilor: Prin scanarea codului QR, informațiile despre problemă sunt transmise direct către echipa noastră de suport tehnic prin intermediul software-ului specializat.
  3. Diagnoză rapidă: Echipa noastră poate vedea instantaneu care este problema și poate începe procesul de diagnosticare și rezolvare.
  4. Rezolvare eficientă: În multe cazuri, problemele pot fi identificate și rezolvate rapid, fără a necesita intervenția unui tehnician la fața locului.

Avantajele sistemului de QR code

  1. Eficientizarea timpului de rezolvare: Sistemul nostru permite identificarea rapidă a problemelor, reducând semnificativ timpul de nefuncționare a echipamentelor. Astfel, utilizatorii nu mai trebuie să descrie manual problema sau să încerce să o identifice fără cunoștințe tehnice.
  2. Acces la informații în timp real: Echipa noastră de suport tehnic poate monitoriza în timp real starea echipamentelor și poate interveni imediat ce apare o problemă.
  3. Reducerea erorilor de comunicare: Utilizatorii nu trebuie să aibă cunoștințe tehnice pentru a raporta o problemă. Scanarea simplă a codului QR asigură că toate informațiile necesare sunt transmise corect și complet.
  4. Îmbunătățirea productivității: Prin minimizarea timpilor de nefuncționare și asigurarea unei soluționări rapide a problemelor, angajații se pot concentra mai bine pe sarcinile lor principale, fără întreruperi.
  5. Suport tehnic proactiv: Sistemul nostru ne permite să fim proactivi în monitorizarea și întreținerea echipamentelor, prevenind apariția unor probleme majore înainte ca acestea să afecteze activitatea de zi cu zi.

De ce să alegi SCHWARZ Gruppe Int?

La SCHWARZ, ne angajăm să oferim servicii de print de cea mai înaltă calitate, integrate cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura eficiență și fiabilitate maximă. Sistemul nostru inovator de coduri QR este doar unul dintre modurile prin care transformăm gestionarea echipamentelor de print într-un proces simplu și eficient.

Contactează-ne pentru a descoperi cum tehnologia noastră performantă poate îmbunătăți operațiunile de print ale afacerii tale și poate transforma modul în care gestionezi echipamentele de print: 0369 454 488.