Povestea brandului SCHWARZ Gruppe Int

Salutare cititorule,

Am dat curs unui interviu menit să-ți contureze o idee despre grupul SCHWARZ, domeniul de activitate și oamenii din spatele acestei povești.

  • În ce domeniu activează grupul SCHWARZ?

Activăm pe segmentul de print și oferim soluții şi servicii care să răspundă tuturor nevoilor legate de tipărire: de la consumabile de print, la închirieri sau achiziții de echipamente de print, până la mentenanță și suport. În ultimii ani, am dezvoltat și posibilitatea de gestionare integrală a flotei de print pentru companiile care își doresc să externalizeze complet serviciul de print.

  • Cum a luat naștere povestea SCHWARZ?

Povestea Grupului SCHWARZ a luat naștere acum mai bine de 10 ani, într-o cameră mică de apartament, avându-i ca protagoniști pe Daniel și Flavius, doi buni prieteni cu valori și viziuni comune. Daniel este partea organizată și disciplinată a businessului, iar Flavius este partea creativă și dinamică, completându-se perfect.

  • Cum este alcătuit grupul SCHWARZ?

SCHWARZ TONER

SCHWARZ Toner – este nucleul grupului în jurul căruia s-au dezvoltat și celelalte departamente. SCHWARZ Toner este brandul nostru pentru un consumabil de print ecologic, care ne definește mentalitatea orientată spre protejarea mediului. Angajamentul nostru pentru protejarea mediului acționează pe două fronturi: în primul rând, este un toner remanufacturat, iar în al doilea rând, noi plantăm un copac pentru fiecare toner ecologic vândut.

SCHWARZ Tree – este departamentul nostru de închirieri și achiziții de echipamente de print. În cadrul acestui departament, oferim și soluții de management a flotei de print pentru cei care doresc să externalizeze acest serviciu.

SCHWARZ Maintenance – este departamentul de service și mentenanță în cadrul căruia oferim suport în tot ceea ce ține de repararea echipamentelor de print.

SCHWARZ for Small Business este departamentul de consultanță și suport cu privire la achiziția de consumabile de print. Avem o platformă, vreautoner.ro, cu peste 20 de mii de consumabile la prețuri accesibile.

SCHWARZ Graphic – este departament de producție publicitară, totodată cel mai mare departament în cadrul căruia oferim servicii de tipărire pornind de la design grafic până la print și montaj.

În ultimii ani, am dezvoltat și SCHWARZ Technology, care este departamentul nostru de proiectare și Vreau Reclamă, care este agenția noastră de marketing.

  • Care sunt principalele elemente cu care vă mândriți?

În primul rând, echipa noastră este alcătuită din oameni uniți de valori comune, devotați și profesioniști în ceea ce fac, care aduc plus valoare și contribuie direct la creșterea grupului.
În al doilea rând, ne mândrim cu acțiunea SCHWARZ Planteză, care are un istoric frumos și care crește de la an la an. Pe scurt, dat fiind angajamentul nostru de a planta un copac pentru fiecare toner ecologic vândut, am creat iniţiativa Împreună Împădurim România, în cadrul căreia anual realizăm campanii de plantare în țară la care adunăm sute de voluntari.
Și nu în ultimul rând, clienții și partenerii noștri, lucrăm cu companii de top precum Decathlon, Telekom, Kaufland și mulți alții cărora le mulțumim pentru încrederea și colaborarea de lungă durată.

  • Care sunt perspectivele pentru viitor?

Avem planuri mari și muncim în fiecare zi pentru ele. Intenționăm să ne mutăm din nou sediul anul viitor într-o locație mai mare, ne dorim să consolidăm echipa și să o creștem.