Inițiativa Împreună Împădurim România

A fost odată ca niciodată…

O mână de oameni dedicați și pasionați, uniți de valori comune, care și-au propus să aducă plus valoare în lume prin modul în care și-au construit afacerea.

Povestea lor nu este doar despre succesul în afaceri, ci și despre impactul pozitiv asupra mediului. Aceasta este povestea grupului SCHWARZ și a angajamentului lor față de împădurire și tonere ecologice.

De la print la protejarea mediului

Povestea SCHWARZ a început cu dezvoltarea unui nucleu puternic în jurul segmentului de print. Conștienți de faptul că industria în care activează poate avea un impact negativ asupra naturii, SCHWARZ și-a setat ca misiune să contribuie activ la protejarea mediului. Astfel, au început să dezvolte tonere ecologice și să implementeze inițiative de împădurire.

Promisiunea SCHWARZ: Un copac pentru fiecare toner ecologic vândut

Într-o lume în care resursele naturale sunt tot mai prețioase, SCHWARZ a făcut o promisiune simplă dar puternică: pentru fiecare toner ecologic vândut, va fi plantat un copac.

Această promisiune este un angajament direct de a compensa impactul ecologic al produselor lor și de a contribui la refacerea pădurilor.

Inițiativa ” Împreună Împădurim România”

Unul dintre cele mai importante proiecte ale SCHWARZ este inițiativa „Împreună Împădurim România„. Aceasta este o campanie anuală de împădurire, în cadrul căreia sunt plantați mii de puieți rezultați din vânzările de tonere ecologice. În fiecare an, sute de voluntari se alătură campaniilor de împădurire SCHWARZ Plantează, contribuind la crearea unui viitor mai verde pentru noi toți.

Oameni faini atrag alți oameni faini

Un aspect unic al inițiativei SCHWARZ este comunitatea de voluntari dedicată cauzei. Anual, la campaniile de împădurire SCHWARZ Plantează, participă sute de voluntari, de toate vârstele, care contribuie la asigurarea unui viitor mai verde. Acești voluntari, prin eforturile lor, ajută la plantarea și îngrijirea puieților, transformând inițiativa într-un adevărat fenomen social.

Cum poți susține inițiativa SCHWARZ Pantează

Ceea ce face povestea SCHWARZ cu adevărat specială este faptul că se continuă de la an la an, iar orice iubitor de natură poate susține această inițiativă.

Există două moduri prin care poți contribui:

  • Achiziționând tonere ecologice SCHWARZ
  • Participând ca voluntar la acțiunile de plantare

Ne dorim ca povestea SCHWARZ să fie o inspirație pentru toți cei care doresc să facă o diferență pozitivă în lume.

Povestea continuă …